Autor |
Franciszek Bielecki Katarzyna Bielecka Hajduk |
~KrzystofW Użytkownik
|
Dodane dnia 10-04-2014 14:23 |
|
|
Witam
Szukam informacji o rodzinie Franciszka Bieleckiego ur.1915 lub 1919, i jego żonie Katarzynie Bieleckiej z domu Hajduk ur 1915,zamieszkałych w Białokiernica,
pamiętam rodzeństwo dziadka;
Antoni ur 1925,
Stefania ur 1927,
może ktoś ma jakieś zdjęcia z Białokiernicy.
Jestem ich wnukiem,mieszkam w Kazimierzu Biskupim woj.Wielkopolskie,pozdrawiam
Edytowane przez KrzystofW dnia 10-04-2014 14:29 |
|
Autor |
RE: Franciszek Bielecki Katarzyna Bielecka Hajduk |
^Kazimierz Administrator
|
Dodane dnia 11-04-2014 21:15 |
|
|
Witam, w marcu tego roku napisała do nas Joanna Z. odnośnie poszukiwań krewnych Jana Bieleckiego z Białokiernicy męża Katarzyny z domu Bil - rodzice Franciszka Bieleckiego ur. w Białokiernicy w 1915 roku.
Odpowiedź administratorów była następująca:
Franciszek Bielecki urodził się 25 listopada 1919 roku (nie w 1915). Wiemy o dwójce rodzeństwa - brat Antoni urodzony w 1925 i siostra Stefania urodzona w 1927. Co się z ich trójką stało po wojnie - tego już nie wiemy. Musi Pani zapytać o to na forum. Może ktoś się zgłosi.
Mogę podesłać adres e-mail pani Joanny.
-
Pozdrawia
Kazimierz Dajczak
Babimost
http://olejow.pl |
|
Autor |
RE: Franciszek Bielecki Katarzyna Bielecka Hajduk |
~BIELECKI DAMIAN Użytkownik
|
Dodane dnia 13-11-2022 18:14 |
|
|
Witam ja mogę udźielic informacji na ich temat ponieważ Antoni Bielecki to był mój dziadek urodzony 1923 a nie w 1925 a cioci Stefki daty nie znam ale się dowiem mieszkała w Poznaniu ale już nie żyje tak jak mój dziadek Antoni.
Witam Panie Kazimierzu czy istnieje jeszcze możliwość żeby się skontaktować z Panią Joanną? która pytała o mojego dziadka jego brata i siostrę. Z chęcią udzieliłbym jej informacji. |
|